VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers

Speeltuinvereniging De Bijenkorf beschikt over een grote groep met enthousiaste vrijwilligers die de basis vormen voor haar bestaan.
Onder andere alle activiteiten en onderhoudswerkzaamheden worden door deze groep vrijwilligers georganiseerd en verzorgd.

Naast de huidige groep zeer gewaardeerde vrijwilligers is de Speeltuinvereniging altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die met nieuwe energie en idee├źn deze groep kunnen versterken.
De vrijwilligers vormen een laagdrempelige groep waarin initiatief, gezelligheid en betrokkenheid centraal staat.

De bijdrage kan bestaan uit het leveren van een bijdrage zoals bijvoorbeeld:

• klusser voor onderhoudswerkzaamheden aan het terrein, het gebouw en de speeltoestellen
  • begeleider tijdens een van de activiteiten
  • beheerder tijdens de openingstijden van de speeltuin

Voor een nadere toelichting zijn de huidige vrijwilligers en bestuursleden altijd te benaderen of stuur je een berichtje naar secretaris@svdebijenkorf.nl.